Livrarea comenzilor - Homemasters.ro

Livrarea comenzilor

Modificare sau anulare comandă

În cazul în care vă răzgândiți și nu mai doriți un produs sau doriți schimbarea acestuia ne puteți contacta cât mai repede la numărul de telefon 0721 631 218, colegii noștri vă stau la dispoziție 24/7.

Modalități de livrare pentru produsele vândute de www.homemasters.ro


– Livrare prin curier (Fan Courier),

– Pentru livrarea prin poștă contactați-ne la telefon: 0721 631 218.


Livrarea produselor de mari dimensiuni vândute de www.homemasters.ro:


Pentru produsele vândute de www.homemasters.ro care fac parte din categoriile Aparate frigorifice, Mașini de spălat vase, Mașini de spălat rufe, Aragaz-uri, Plite incorporabile, Hote incorporabile/standard, Cuptoare cu microunde, Plite, Cuptoare cu microunde incorporabile, Uscătoare de rufe, Aparate de aer condiționat, Aparate frigorifice incorporabile, Mașini de spălat vase incorporabile, Cuptoare incorporabile, Mașini de spălat rufe incorporabile, Espressoare incorporabile, Centrale termice, Canapele și fotolii, dar și pentru alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplică în funcție de volumul produselor din comandă, indiferent de valoarea comenzii, și diferă de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica și va fi vizibilă în coș inclusiv pentru comenzile care conțin și produse aflate în promoție cu transport gratuit.
Pe lângă taxa volumetrică, produselor li se adaugă taxele de livrare pe regiune
și pe zonă, care variază în funcție de zona geografică.


Livrarea produselor de dimensiuni normale vândute de www.homemasters.ro:


Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei care conțin produse vândute de www.homemasters.ro.


Taxa de livrare pentru comenzile care conțin produse vândute și livrate de www.homemasters.ro este calculată în funcție de localitate. Pentru livrările comenzilor efectuate în Giurgiu, a căror valoare este sub 300 lei, se aplică o taxă de 9.99 lei.


De asemenea, în cazul plătii la livrare prin curier, se aplică o taxă de procesare plată la livrare, pentru comenzile care conțin cel puțin un produs www.homemasters.ro.


Livrare planificată


Pentru comenzile cu livrare în Giurgiu ai la dispoziție serviciul premium Livrare planificată.
La plasarea comenzilor eligibile pentru acest serviciu ne poți contacta la 0721 631 218 pentru a ne spune ziua și intervalul orar în care vrei să ți se livreze cumpărăturile sau poți alege să și se aducă produsele chiar în ziua respectivă, într-unul dintre intervalele disponibile la momentul finalizării comenzii.


Costul acestui serviciu pornește de la 15 lei. Pentru produsele de mari dimensiuni, de exemplu, electrocasnicele mari, costul serviciului este de 49.99 lei, indiferent de valoarea totală a comenzii.


Cuptoarele cu microunde (standard și incorporabile), hotele (standard și incorporabile) și plitele incorporabile au cost de transport de la 25 lei, dacă alegi livrarea planificată.


De asemenea, în cazul plătii la livrare prin curier, se aplică o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 5 lei, pentru comenzile care conțin cel puțin un produs www.homemasters.ro.


Pentru Giurgiu, intervalele sunt:

  • 09:00 – 11:00
  • 11:00 – 13:00
  • 13:00 – 15:00
  • 15:00 – 17:00
  • 17:00 – 19:00
  • 19:00 – 21:00
X