Descriere

Set ceramică baie QH – 4 piese

Set ceramică pentru baie QH – 4 piesesetul pentru baie, este compus din dozator de săpun lichid, savonieră săpun solid, suport pentru periuțe de dinți și pahar pentru clătire. Este fabricat din ceramică (caolin alb), culoarea interioară alb, cu decor floral și o grafică ce se încadrează în gama decorurilor artistice. Ceramica este un material fragil, sensibil la loviri accidentale sau căderi. Setul ceramic pentru baie QH face parte din categoria designului modern.

Setul ceramic pentru baie QH se comercializează numai sub formă de set.

Dimensiunile recipienților:

Dozator săpun lichid: 6,0×6,0 cm, înălțime 17 cm

Savonieră: 7,5 x10,5 cm,

Suport periuțe: 6,0×6,0 cm, înălțime 10 cm

Pahar: 6,0×6,0 cm, înălțime 12 cm

Ceramica este de fapt o argilă minerală (caolin), de culoare albă sau alb gălbuie, ce poate fi prelucrată întocmai ca și argila uzuală în atelierele meșteșugărești. După prelucrarea în vederea elaborării formei finale, produsul este introdus în cuptoare termice a căror temperatură poate urca de la 600° C până la 1200° C. Temperatura ridicată elimină apa din argila prelucrată, creând legături chimice ireversibile ce vor impermeabiliza materialul. Răcirea se realizează treptat pe perioade îndelungate. Ulterior răcirii, se aplică decorul (manual sau automatizat) după care, tot prin metode termice, se aplică emailul (un strat subțite de sticlă) ce va uniformiza orice neregularitate, oferind astfel produsului final o durată de viață foarte mare și un aspect lucios, puternic reflexiv.

Produsele din ceramică pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din ceramică se realizează la fel cu cele din opal sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SET CERAMICĂ BAIE QH – 4 PIESE, DECOR FLORAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *